Super ordbog Waardering 5 van 5 sterren

Tager de værste fejl når det går lidt for hurtigt på tastaturet. Forstår ikke de 5 som har givet denne add-on 1 stjerne.

Deze gebruiker heeft een eerdere beoordeling van deze add-on.

Virker ikke i Android Waardering 1 van 5 sterren

Det ville være rart om det virkede på mobilen også.. ikke alle tastaturer har indbygget ordbog..

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (2.2.2). 

Gedign ordbog Waardering 5 van 5 sterren

Joe da det er den eneste er det jo også den bedste! ;)

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (2.2.1). 

Fantastisk Waardering 5 van 5 sterren

Som bruger af open source software er stavekontroldens ordliste uundværlig. Og på mange måder et lidt overset projekt. Uden en så god ordbog ville megen open source software have det svært i vores lille sprogområde. - Jeg ville bare ønske der var fx en flattr knap på stavekontrolden.dk

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (2.2.1). 

Waardering 3 van 5 sterren

Jeg syntes at det er lidt" tungt " at komme igang med opsætningen af Firefox. I skal ikke have hele skylden , jeg er selv noget tung i opfattelsen af it osv.

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (2.1.6). 

Waardering 1 van 5 sterren

Jeg har lige prøvet den danske stavekontrol for første gang og den var ikke nogen succes :( Ordet 'billetter' er ikke med og jeg kan ikke se hvordan man selv kan tilføje det. Så jeg håber det kommer med i den næste opdatering. Tak

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17.1). 

Det har du ikke ret i. For det første er ordet billetter med i ordbogen. Desværre får du en gammel version (1.x), når du forsøger at downloade, fordi Mozilla endnu ikke har godkendt den nye version (2.x). I den nye version har vi skiftet leverandør, og den er en enorm forbedring i forhold til den gamle. For det andet kan du godt tilføje dine egne ord. Klik på knappen "Føj til ordbog" lige neden under listen med forslag til rettelser. Det er indbygget i Firefox, og hvis du ikke kan finde det, så er det et problem i Firefox og ikke med denne ordbog.

Virker, dog lidt drilsk Waardering 4 van 5 sterren

Installeret i Thunderbird, kender denne ordbog fra Firefox.
Efter at klikket på "Check Spelling" under Options så retter den min stavefejl som den gør i Firefox.
Dog skal jeg nævne at man skal ændrer sprog under "Check Spelling" hvis man vil skifte tilbage til engelsk, derfor mister den en stjerne.

Alt i alt, kan jeg sagtens anbefale denne ordbog; dog venter jeg spændt på en opdatering der gør det hurtigere at skifte sprog.

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

UI til at skifte sprog har intet med ordbogen at gøre. Det bestemmes fuldstændigt af Thunderbird selv. Der findes dog andre udvidelser her på addons.mozilla.org der kan forbedre det, som fx Dictionary Switcher. Men det er altså ikke relateret til denne ordbog.

Virker i Firefox men ikke Thunderbird...? Waardering 2 van 5 sterren

Jeg har hentet tilføjelsen, men synes ikke, at den virker på Thunderbird.

Den figurerer ikke under "tilføjelser" i Thunderbird - det gør den ellers i Firefox.

Kan nogen hjælpe mig?

På forhånd tak

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

Du skal lige som med alle andre tilføjelser til Thunderbird installere den separat i de to programmer. Hvis du kun har installeret den i Firefox, så virker den kun i Firefox. Hvis du derimod har installeret den i Thunderbird, så virker den også i Thunderbird. Se knappen "Andre programmer" øverst på denne side og vælg Thunderbird.

Waardering 2 van 5 sterren

SeaMonkey 2 has been out for quite a while...but a compatibility check/update is still missing - i.e. the dictionary doesn't run yet.... (but it was OK when it still did)

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

I don't get email notifications about new reviews. Therefore, please do not post bugs like this in reviews. Send them to me in our forum og via email by following the Home page link on this addon's details page. If you report the problem to me, I can fix it in five minutes. The dictionary is now compatible with SeaMonkey 2, and has been so for quite some time.

Hvor er ordbogen på pc'en ? Waardering 1 van 5 sterren

Jeg kan heller IKKE finde den...
Den kommer kun når jeg skrive e-mails, IKKE Når jeg skriver breve mv. Øv..

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

De små røde streger Waardering 4 van 5 sterren

Herligt med et retskrivnings-addon! Det virker fint! Jeg har kun testet det i Firefox, men der virker det også fint. Lidt spøjst at der kommer rød streg under "Firefox" :P

Det kunne være rart hvis man kunne ændre udseenet på de røde streger. Det kan godt være svært at se den 1 pixel stiblede linje ;)

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

:-( Waardering 1 van 5 sterren

Its not working with my computer, works Ok in FF but not in TB

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

Waardering 5 van 5 sterren

Works great!

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

hjælp Waardering 2 van 5 sterren

Når man har indstalleret en ordbog hvorhenne finder man den så? Jeg har indstalleret andre firefox add-ons og dem kan jeg sagtens finde, men ikke når det gælder en ordbog.
P.s. jeg blev nødt til at bedømme ordbogen selvom jeg endnu ikk har anvendt den, da jeg jo ikk ka finde den ..så tag jer ikk af min bedømmelse af den.

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.17). 

No good... Waardering 1 van 5 sterren

The English one works fine, but the Danish one never worked on my computer...

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.16). 

Waardering 5 van 5 sterren

Dejligt med en god ordbog og nu virker den også til Firefox 3!

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.15). 

Waardering 3 van 5 sterren

Endelig kan man installere Dansk ordbog, så må vi se om den passer til den gamle gode standard.

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.15). 

Waardering 5 van 5 sterren

Need an update for Firefox 3.0 !
Mangler opdatering til Firefox 3.0 !

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.15). 

Waardering 5 van 5 sterren

It is grate and very handy. Thanks to the developer(s) ;-)

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.13). 

Opdater nu... Waardering 3 van 5 sterren

Venter med længsel på en opdatering, så den virker til FF3.0

Deze beoordeling betreft een eerdere versie van de add-on (1.6.13).