Icon of Download Status Bar

Download Status Bar 12.3.0.1-signed  No Restart

by Szalgiris

Ако сте тип на личност што сака да има целосна контрола над секој аспект од преземањаето датотеки, Download Status Bar е додатокот кој ви треба.