Update? Assegnate 5 su 5 stelle

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.9) del componente aggiuntivo. 

not signed Assegnate 4 su 5 stelle

This addon is unsigned yet.

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.9) del componente aggiuntivo. 

Assegnate 5 su 5 stelle

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.9) del componente aggiuntivo. 

Përmirësim Assegnate 5 su 5 stelle

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.9) del componente aggiuntivo. 

Assegnate 5 su 5 stelle

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.8) del componente aggiuntivo. 

Assegnate 4 su 5 stelle

I PAPARE VËLLA

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo. 

Assegnate 5 su 5 stelle

Excelente

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo. 

Assegnate 5 su 5 stelle

Exelente

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo. 

Assegnate 4 su 5 stelle

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo. 

Assegnate 5 su 5 stelle

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo. 

Mrekulli Assegnate 5 su 5 stelle

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo. 

Faleminderit Assegnate 4 su 5 stelle

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo. 

Firefox 3. Assegnate 5 su 5 stelle

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.1) del componente aggiuntivo. 

Përditësim për versionet më të fundit? Assegnate 5 su 5 stelle

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

Questa recensione riguarda una versione precedente (1.6.3) del componente aggiuntivo.