Uszkodzona wersja 1.0.20160228 i 1.0.20150616 Peringkat 4 dari 5 bintang

Najnowsza w tym momencie wersja 1.0.20160228 (oraz poprzednia: 1.0.20150616) nadal się nie aktualizuje, ani nie instaluje na czysto (FirefoxPortable 7.0.1 pod WinXP) z powodu, że jest uszkodzona:
"The add-on downloaded from addons.mozilla.org could not be installed because it appears to be corrupt."
...i to pomimo oficjalnego info, że "Działa z Firefox 5.0 - 48.0".

Wcześniejsza wersja (1.0.20110621) działa OK w FirefoxPortable 7.0.1 pod WinXP!
Najnowsza wersja (1.0.20160228) działa bez żadnych problemów w Firefox 43.* pod Win7 - ot ciekawostka!

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20150616) sebelumnya. 

Peringkat 5 dari 5 bintang

Drobna prośba do autora; addon powinien znajdować się w kategorii Dictionaries, a nie w Extensions. Poza tym 5 gwiazdek :)

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Niech będzie chwała i cześć i uwielbienie.. :) Peringkat 5 dari 5 bintang

@Agnieszkaaaa - dzięki ci stokrotne nadobna niewiasto, to działa!

:))

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya.  Pengguna ini memiliki 2 ulasan terdahulu untuk pengaya ini.

"Zainstaluj mimo wszystko" i po kłopocie! :) Peringkat 5 dari 5 bintang

Do wszystkich tych, którzy czekają na najnowszą wersję (w tym momencie 29.0). Musicie kliknąć w "Zainstaluj" a jak pojawi się informacja, że ten dodatek nie jest kompatybilny z zainstalowanym Firefoksem, klikacie "ZAINSTALUJ MIMO WSZYSTKO". Czekacie chwilkę aż się zainstaluje, potem trzeba tradycyjnie przeładować Firefoksa... et voila :D cieszycie się poprawną polszczyzną w ulubionej przeglądarce.

Przynajmniej u mnie to działa. :)

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Raczej nie ocena, a prośba/pytanie Peringkat 5 dari 5 bintang

Kiedy pojawi się wersja dla Firefoxa 28.0? :-)
Dodatek ważny dla każdego, kto szanuje język polski.

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Permit Polish dictionary in new Thunderbird versions Peringkat 4 dari 5 bintang

The review by Maciej Józefiak on 2013-01-23 was bang on.Just do as he says: Download the file, use 7Zip or another archive program to update the file as he describes. Although this is flying blind, it worked perfectly in Thunderbird 17.0.8.John, Ontario, Canada

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Peringkat 5 dari 5 bintang

Działa, a wielu ludziom się to bardzo przyda, bo pisać nie potrafią w ojczystym języku nawet. Polecam

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Jak zainstalować na Seamonkey 2.17.1? Peringkat 4 dari 5 bintang

Jak zaistalować ten słownik w Seamonkey 2.17.1?
Automatyczna instalacja twierdzi, że z tą wersją nie działa.
Na innym komputerze działa z tą wersją, ale tam zaistalowałem go już dawno, kiedy jeszcze aktualną wersją Seamonkey było 2.07.

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya.  Pengguna ini memiliki 1 ulasan terdahulu untuk pengaya ini.

Trick nie dziala Peringkat 5 dari 5 bintang

Bardzo bym chcial ten slownik zainstalowac, ale nie moge. Mimo ze zmieniam ten version na wyzszy i pakuje to do zipa to nie moge jej zaisntalwoac bo mi pisze ze jest plik uszkodzony.

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Peringkat 4 dari 5 bintang

Dobry dodatek.
Mały tip dla nowszych wersji Thunderbirda:
- Ściągnij plik na dysk i otwórz go za pomocą np. WinRAR.
- Edytuj plik install.rdf
- zmień znacznik "<em:maxVersion>7.0a1" na cokolwiek większego np "<em:maxVersion>199"
- spakuj plik spowrotem do paczki
- zainstaluj dodatek z pliku
- działa :)

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Świetna robota Peringkat 5 dari 5 bintang

Doskonały i użyteczny dodatek do FF, instaluję go natychmiast po pierwszym uruchomieniu. Podziękowania dla ekipy aviarów za doskonałą i solidną pracę, oraz za poświęcany czas przy "lokalizowaniu" innych projektów open source.

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Peringkat 5 dari 5 bintang

Czy można jakoś edytować podpowiedzi? Kiedy napiszę "Mozna" to zamiast podpowiedzi "Można" dostaję "Moszna" :) Jest to lekko irytujące :)

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

14.0.1 wersja EN Peringkat 5 dari 5 bintang

Witam,
czy będzie dostępna wersja słownika dla najnowszego release'u FF w wersji angielskiej?

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

Thunderbird 7.0 Peringkat 5 dari 5 bintang

Będzie wersja kompatybilna z Thunderbird 7.0?

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110621) sebelumnya. 

FF5 Peringkat 5 dari 5 bintang

Mój ulubiony dodatek do FF :) Dziękuję całemu zespołowi. Czy są już jakieś plany udostępnienia dodatku dla wersji 5?

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110211) sebelumnya. 

Aktualna wersja działa z 5.0, podniosłem jej dzisiaj maxVersion. Ponadto przesłałem dziś nowszą wersję zgodną z 5.0, aurorą i central, która pojawi się tutaj, jak tylko zostanie zaakceptowana przez AMO.

Peringkat 5 dari 5 bintang

Jestem bardzo zadowolony z tego dodatku. Ułatwia pisanie :)

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20110211) sebelumnya. 

Peringkat 5 dari 5 bintang

@by hexen on July 7, 2010
Wystarczy wyedytować plik install.rdf i działa. Ja tam wstawiłem 4.1 na wszelki wypadek :)

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20100911) sebelumnya. 

Peringkat 5 dari 5 bintang

Na Mac Os X i FF 3.6.6 działa rewelacyjnie. Dzięki za Waszą inicjatywę! Tylko tak dalej! ;) Ps. Również nie rozumiem, skąd tu nagle tak niskie noty... Pzdr!

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20100405) sebelumnya. 

Peringkat 5 dari 5 bintang

Co z wersją Firefox 4? ;)

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20100405) sebelumnya. 

Wersja dla 4.0b5 wkrótce

Właśnie przesłałem do AMO wersję zgodną z 4.0b6pre, powinna się pojawić lada moment.

Przypominam tylko, że jeśli używacie oficjalnych wydań polskich Firefoksa (w tym wersji beta), to słownik z tego dodatku macie domyślnie w przeglądarce i nie ma potrzeby go osobno instalować. :)

Peringkat 5 dari 5 bintang

Swietna robota, szczerze nie rozumiem dlaczego ktokolwiek ocenia ponizej 5ciu gwiazdek. Dzieki!

Ulasan ini dibuat untuk versi pengaya (1.0.20091103) sebelumnya.