Rated 4 out of 5 stars

Kehitysversiot löytyvät jo testattavaksi Firefox 5:lle. Viralliset versiot varmaan sitten aikanaan. Testiversiot löytyvät kehittäjän kommentissa mainituilta sivuilta (Mac OS X -sivulla on myös Windows-versio).

Yleensä lisäosan vanhemmatkin versiot ovat toimineet uusimmilla selainversioilla esim. kommenteissa mainitulla Nightly tester tool -lisäosan avulla sallittuna, mutta tällä kertaa selaimen rajapintamuutokset vaativat myös lisäosaan muutoksia.

This review is for a previous version of the add-on (1.9.0). 

Versio 1.0.2.1 ja OS X Rated 5 out of 5 stars

Ongelmat mozvoikon version 1.0.2.1 asentamisessa OS X:ään voidaan kiertää muokkaamalla lisäosan install.rdf-tekstitiedostoa ja lisäämällä targetPlatform-määritelmä OS X:lle, "Darwin_x86-gcc3". Lisäosan xpi-paketti on normaali zip-paketti, joka voidaan purkaa ja muokata siellä olevia tiedostoja. Muokkauksen jälkeen lisäosan tiedostot (ei kansiota) pakataan zip-pakettiin, muutetaan pääte xpi:ksi ja asennetaan Firefoxiin.

This review is for a previous version of the add-on (1.0.2.1). 

Oikoluku myös Mac OS X:lle Rated 5 out of 5 stars

Suomen kielen oikolukusanasto -lisäosa eli mozvoikko on käännetty myös OS X:lle. Etevä googlettaja voi tuon lisäosapaketin jopa löytää.

Tarvittavat muutokset näyttivät löytyvän jo mozvoikon versionhallinnasta, joten valunevat aikanaan myös lisäosaan asti.

This review is for a previous version of the add-on (0.11.0).