Makes Firefox crash now Rated 2 out of 5 stars

After installing oikoluku 2.0rc2, Firefox 7.0 on Windows XP and Linux crashed on Gmail and other pages with forms.

However, after installing 2.0, the crashes don't seem to happen on Linux but still happen on Windows XP.

This review is for a previous version of the add-on (2.0.1-signed). 

Problems with Windows XP?

Have you tried it with Firefox 8 or with a clean Firefox profile? I couldn't reproduce the problem on Windows XP with Firefox 8.

The version 2.0rc2 is the same version as the 2.0 so there shouldn't be any differences.

Rated 2 out of 5 stars

Mozilla aikoo julkaista uuden version joka kuudes viikko. Käytännössä tämä tarkoittaa jäähyväisiä suomen kielen oikoluvulle Firefox:ssa, jos vastaava meno jatkuu. Pisteet ropisee...

This review is for a previous version of the add-on (1.9.0). 

Varsinainen PITA suomalaisille Firefox-käyttäjille. Rated 4 out of 5 stars

Kun Firefox päivittyy on jotenkin vielä OK, että jotkut erikoisemmat lisäosat lakkaavat toimimasta, mutta ei todellakaan ole OK, että niinkin tärkeä ominaisuus kuin oikoluku lakkaa toimimasta pitkäksi aikaa.

Itselläni on 24 lisäosaa asennettuna, joista vain kolme ei ole yhteensopiva Firefox 5:n kanssa. Suomenkielen oikoluku on yksi niistä.

Miksi Firefox 5 julkaistiin näin äkkiä Firefox 4:n jälkeen melko pienillä muutoksilla? Yrittääkö Mozilla saada IE:n kiinni versionumeroinnissa? Jos näin on niin suomenkielisen oikoluvun voi käytännössä unohtaa noin viiden Firefox version ajaksi, jos mielii käyttää uusinta Firefoxia...

Neljä tähteä mutta vain periaatteesta, koska on todella hyvä että Firefoxissa ylipäätään on mahdollisuus suomenkielen oikolukuun.

This review is for a previous version of the add-on (1.9.0).