Rated 5 out of 5 stars

Ei toimi myökään Firefox 6:ssa(Nightly).

Voikko se aina on suurin edistyksen vastustaja, kun Firefox päivittyy. Firefox3:nkin tullessa toimivia versioita sai etsiä ympäri nettiä ja virallinen versio laahasi pitkään perässä. Eikö Voikkoa voisi laittaa hyväksymään kaiken vaikka Firefox 6:een asti, sillä tuntuu että täysin toimivan Voikon versiorajoitus aiheuttaa paljon ennemmän harmia, kuin mitä oikeasti epäyhteensopimattomasta Voikosta voisi aiheutua?

This review is for a previous version of the add-on (1.9.0). 

Testisoftien käyttäjän vastuu

Tämä jää kyllä testikäyttäjien vastuulle. Asenna esim. Nightly tester tool: https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/nightly-tester-tools/ tai vastaava ja aseta laajennus itse toimimaan käyttämässäsi versiossa.

Perustelut lähtevät siitä, että en ehdi testata Firefoxin eri versioita niin, että voisin oikeasti sanoa, että laajennus toimii uusimmassa versiossa. Laajennuksen toimimattomuus voi tietty ilmetä monella eri tapaa lähtien täysin harmittomasta Firefoxin kaatumiseen ja profiilin rikkoutumiseen. Perustuen testaamisen tarpeellisuuteen AMO (tämä sivusto) ei myöskään hyväksy mitään avoimia versionumeroyhteensopivuuksia. Uusin versio jolle lisäosan voisi nyt laittaa yhteensopivaksi on 6.0a, mutta se ei tietty käy ilman että testaisin 6.0a:n, 5.x:n jne. Joten näistä syistä asia jää jokaisen itse hoidettavaksi.