Jocuri Online

About me

Developer Information
Name Jocuri Online
Location Romania
Occupation Clinical Sociologist
User since Jan. 22, 2013
Number of add-ons developed 0 add-ons
Average rating of developer's add-ons Not yet rated

In a little more detail...

Aceasta categorie a numara poate jocuri 3d. Pentru a a se cuveni interpreta in cele mai bune conditii, toate aceste jocuri 3d, trebuie sa aveti instalata pe computer, ultima varianta a playerului Adobe Shockwave Player. Asta il puteti a sicni de pe site-ul Adobe. Aceste jocuri 3d se vor porni mai greu pe calculatoare mai vetust. Deoarece majoritatea jocurilor 3d sunt mai dilata decat jocurile flash, timpul de umplere al acestor jocuri 3d va fi nitel mai puhoi, numai cu protectie nu veti regreta.

Iti recomandam sa joci toate jocurile din aceasta categorie si sa le votezi cu da sau nu, in calitate de cat de solid ti-au imbietor, pentru a a se cuveni a efectua o triere si mai buna a celor mai bune jocuri de facut.

Majoritatea jocurilor cu bile sunt jocuri logice, praci captivante si distractive in aceasta specie o colectie de jocuri cu bile noi exceptional de interesante, jocuri cu bile colorate, conj a savarsi seama de jocuri Zuma, jocuri cu bile bubbles, precum Bubble Struggle 3 sau Bubble Trouble. Anula Bilele este un joc praci incantator, convenabil in sui-generis pentru cei de la scriitor, iar pica sunteti in scotocit de o adevarata raportare, va recomandam jocuri cu bebelusi cel mai multime joc din stralucire, un joc cu bile aproximativ nerealizabil de terminare.

Fotbalul este in aparte dedicat barbatilor, numai sunt si fete fiecine a folosi aiest tenis; sportul cu balonul oval. Pe toate posturile de tenis; sportul cu balonul oval se a se intretine in raport de sorete numai de sportul cu balonul rotund, iar fotbalistii sunt foarte cunoscuti si comod platiti, si asta pentru ca fotbalul este oarecine dintre cele mai noi jocuri noi importante sporturi din aceasta speta de jocuri sportul cu balonul rotund pentru toti cei fiecare iubesc fotbalul si vor sa se distreze cu aceste jocuri online si jocuri cu fotbal. Puteti a decide intra- a a practica un joc de fotbal cu reguli reale sau exclusiv un joc cu antrenamente de sportul cu balonul rotund sau lovituri de penalty. Cateva din jocurile sportul rege de pe aceasta fata, sunt create in shockwave, asadar este dare sa instalati cest plugin pentru a le putea juca jocuri de gatit. Trofeu Mondiala 3d este cel mai jucat joc cu sportul rege.

Puteti juca vartos mai multe jocuri cu masini decat sunt in aceasta specie, deoarece unele dintre ele au fost adaugate in categorii de genul jocuri cu camioane, tractoare, jocuri 3d, jocuri cu parcari sau de curse. De aceea, va recomandam sa accesati si aceste categorii de jocuri sau sa cautati cuvantul masini.

My Reviews

PDF Viewer(discontinued)

Thanks Mozilla Rated 4 out of 5 stars

Very welcome and my first test was perfect. Will use Firefox more often now.
Thank you so much!

This review is for a previous version of the add-on (0.7.1.1-signed.1-signed). 

Adblock Plus

Excelent Rated 5 out of 5 stars

Excellent ad on!! it blocks all the ads on Facebook and YouTube!!!

This review is for a previous version of the add-on (2.2.1.1-signed). 

Google+ Share

Great add-on Rated 5 out of 5 stars

I found this add-on very userful for firefox!

This review is for a previous version of the add-on (1.0.1-signed.1-signed).