Update? Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.9) abgegeben. 

not signed Bewertet mit 4 von 5 Sternen

This addon is unsigned yet.

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.9) abgegeben. 

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.9) abgegeben. 

Përmirësim Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.9) abgegeben. 

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.8) abgegeben. 

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I PAPARE VËLLA

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben. 

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excelente

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben. 

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Exelente

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben. 

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben. 

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben. 

Mrekulli Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben. 

Faleminderit Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben. 

Firefox 3. Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.1) abgegeben. 

Përditësim për versionet më të fundit? Bewertet mit 5 von 5 Sternen

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

Diese Bewertung wurde für eine vorherige Version des Add-ons (1.6.3) abgegeben.