ballistichedonistic

O mně

Informace o vývojáři
Jméno ballistichedonistic
Zaregistrován(a) od August 23, 2013
Počet vyvíjených doplňků 0 doplňků
Průměrné hodnocení doplňků vývojáře Nehodnoceno

Mé recenze

Html Validator

Excellent Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Fabulous tool. It's the biggest reason for my continued usage of Firefox.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (0.9.5.1.1-signed). 

HttpFox

Fantastic Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

It makes development that little bit easier

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (0.8.12.1-signed). 

Xmarks Sync

Ohodnoceno 1 z 5 hvězdiček

Complete garbage on Firefox 23. It's deleted 90% of my bookmarks and duplicated the other 10%. The worst extension ever!

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (4.2.1.1-signed).