Uszkodzona wersja 1.0.20160228 i 1.0.20150616 Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

Najnowsza w tym momencie wersja 1.0.20160228 (oraz poprzednia: 1.0.20150616) nadal się nie aktualizuje, ani nie instaluje na czysto (FirefoxPortable 7.0.1 pod WinXP) z powodu, że jest uszkodzona:
"The add-on downloaded from addons.mozilla.org could not be installed because it appears to be corrupt."
...i to pomimo oficjalnego info, że "Działa z Firefox 5.0 - 48.0".

Wcześniejsza wersja (1.0.20110621) działa OK w FirefoxPortable 7.0.1 pod WinXP!
Najnowsza wersja (1.0.20160228) działa bez żadnych problemów w Firefox 43.* pod Win7 - ot ciekawostka!

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20150616). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Drobna prośba do autora; addon powinien znajdować się w kategorii Dictionaries, a nie w Extensions. Poza tym 5 gwiazdek :)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Niech będzie chwała i cześć i uwielbienie.. :) Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

@Agnieszkaaaa - dzięki ci stokrotne nadobna niewiasto, to działa!

:))

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621).  Tento uživatel má 2 předchozí recenze tohoto doplňku.

"Zainstaluj mimo wszystko" i po kłopocie! :) Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Do wszystkich tych, którzy czekają na najnowszą wersję (w tym momencie 29.0). Musicie kliknąć w "Zainstaluj" a jak pojawi się informacja, że ten dodatek nie jest kompatybilny z zainstalowanym Firefoksem, klikacie "ZAINSTALUJ MIMO WSZYSTKO". Czekacie chwilkę aż się zainstaluje, potem trzeba tradycyjnie przeładować Firefoksa... et voila :D cieszycie się poprawną polszczyzną w ulubionej przeglądarce.

Przynajmniej u mnie to działa. :)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Raczej nie ocena, a prośba/pytanie Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Kiedy pojawi się wersja dla Firefoxa 28.0? :-)
Dodatek ważny dla każdego, kto szanuje język polski.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Permit Polish dictionary in new Thunderbird versions Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

The review by Maciej Józefiak on 2013-01-23 was bang on.Just do as he says: Download the file, use 7Zip or another archive program to update the file as he describes. Although this is flying blind, it worked perfectly in Thunderbird 17.0.8.John, Ontario, Canada

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Działa, a wielu ludziom się to bardzo przyda, bo pisać nie potrafią w ojczystym języku nawet. Polecam

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Jak zainstalować na Seamonkey 2.17.1? Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

Jak zaistalować ten słownik w Seamonkey 2.17.1?
Automatyczna instalacja twierdzi, że z tą wersją nie działa.
Na innym komputerze działa z tą wersją, ale tam zaistalowałem go już dawno, kiedy jeszcze aktualną wersją Seamonkey było 2.07.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621).  Tento uživatel má jednu dřívější recenzi tohoto doplňku.

Trick nie dziala Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Bardzo bym chcial ten slownik zainstalowac, ale nie moge. Mimo ze zmieniam ten version na wyzszy i pakuje to do zipa to nie moge jej zaisntalwoac bo mi pisze ze jest plik uszkodzony.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

Dobry dodatek.
Mały tip dla nowszych wersji Thunderbirda:
- Ściągnij plik na dysk i otwórz go za pomocą np. WinRAR.
- Edytuj plik install.rdf
- zmień znacznik "<em:maxVersion>7.0a1" na cokolwiek większego np "<em:maxVersion>199"
- spakuj plik spowrotem do paczki
- zainstaluj dodatek z pliku
- działa :)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Świetna robota Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Doskonały i użyteczny dodatek do FF, instaluję go natychmiast po pierwszym uruchomieniu. Podziękowania dla ekipy aviarów za doskonałą i solidną pracę, oraz za poświęcany czas przy "lokalizowaniu" innych projektów open source.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Czy można jakoś edytować podpowiedzi? Kiedy napiszę "Mozna" to zamiast podpowiedzi "Można" dostaję "Moszna" :) Jest to lekko irytujące :)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

14.0.1 wersja EN Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Witam,
czy będzie dostępna wersja słownika dla najnowszego release'u FF w wersji angielskiej?

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

Thunderbird 7.0 Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Będzie wersja kompatybilna z Thunderbird 7.0?

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110621). 

FF5 Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Mój ulubiony dodatek do FF :) Dziękuję całemu zespołowi. Czy są już jakieś plany udostępnienia dodatku dla wersji 5?

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110211). 

Aktualna wersja działa z 5.0, podniosłem jej dzisiaj maxVersion. Ponadto przesłałem dziś nowszą wersję zgodną z 5.0, aurorą i central, która pojawi się tutaj, jak tylko zostanie zaakceptowana przez AMO.

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Jestem bardzo zadowolony z tego dodatku. Ułatwia pisanie :)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20110211). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

@by hexen on July 7, 2010
Wystarczy wyedytować plik install.rdf i działa. Ja tam wstawiłem 4.1 na wszelki wypadek :)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20100911). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Na Mac Os X i FF 3.6.6 działa rewelacyjnie. Dzięki za Waszą inicjatywę! Tylko tak dalej! ;) Ps. Również nie rozumiem, skąd tu nagle tak niskie noty... Pzdr!

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20100405). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Co z wersją Firefox 4? ;)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20100405). 

Wersja dla 4.0b5 wkrótce

Właśnie przesłałem do AMO wersję zgodną z 4.0b6pre, powinna się pojawić lada moment.

Przypominam tylko, że jeśli używacie oficjalnych wydań polskich Firefoksa (w tym wersji beta), to słownik z tego dodatku macie domyślnie w przeglądarce i nie ma potrzeby go osobno instalować. :)

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Swietna robota, szczerze nie rozumiem dlaczego ktokolwiek ocenia ponizej 5ciu gwiazdek. Dzieki!

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.0.20091103).