Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Ultrafast update... Thanks!!!

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.2).  Tento uživatel má jednu dřívější recenzi tohoto doplňku.

Bra når den virker Ohodnoceno 3 z 5 hvězdiček

Ikke kompatibel med Thunderbird 24.0. Veldig irriterende når det ikke fungerer med oppdateringer når man mister viktige deler av programmet. Firefox 24.0 ed dett skrevet i og der går den gamle bokmål/nynorsk listen OK

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.2). 

Nesten bra! Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

Denne er i utgangspunktet veldig bra. Jeg får imidlertid opp rød understreking/feil litt mer enn jeg skulle ønske.
Noen få eksempler:
Dessvere
Nettopp
Mitt
Imidlertid

Litt irriterende, ellers veldig bra.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.2). 

update for Fx4 needed Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

<em:unpack>true</em:unpack> needs to be added to the install.rdf file

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.0). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Great work. Dictionary works well.

Solution for installing on latest Firefox 4 nightlies:
Download the .xpi file (right click "Add to Firefox" button, select Save link as...). Open with 7-zip or your favorite ZIP extraction tool and extract the .aff and .dic files into the Firefox dictionaries folder. (located in the firefox installation folder).

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.0). 

Veldig bra! Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Kjempe bra! anbefalt. Den hjelper når en bruker webmai...l

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.0). 

virker ikke Ohodnoceno 1 z 5 hvězdiček

Får ikke denne til å virke med 3.0.4. ser at dere må få denne til å virke med 3.6. hvor finner jeg denne versjonen?

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.1). 

Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

kjempe bra addon, men trenger å bli oppdatert til å støtte 3.6, og kanskje også 3.7.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.1). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Tusen takk for denne! Funker helt supert!

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.1). 

Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

En god ordliste, med noen små mangler nå og da, men det er få, og du kan legge til ord selv også. Er ikke helt sikker på hvordan man får fjernet ord, ettersom man fort kan klikke "Legg til ord i ordliste" om man er litt kjapp på musetastene.

Absolutt å anbefale!

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.0). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Helt super.
Du finner ikke en bedre ordliste noe sted, som er så lett å instalere og hodle oppdatert. Det er jo en add-on fra firefox, så den blir jo automatisk oppdatert.
Husker ikke nå om du må stille inn det eller ikke. Men det er vertfall ikke noe som er vaskelig.
Har brukt den lenge, men ble litt forbanna når firefox opdaterte igjen nå, automatisk, og etter det så virker ikke g-mail sjekkeren min lengre. Så jeg sletta hele firefox og tenkte ikke på at jeg mista alt jeg hadde i firefox, for alle bokmerkene og alle andre ad-ons jeg hadde ble jo borte. Så nå begynner jeg fra starten igjen.
Prøver huske de fleste jeg hadde.

Kjempe genial add-on, og gir den 5 stjerner.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.0). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Fungerer helt utmerket ;)

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (2.0.10.0).