Update? Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.9). 

not signed Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

This addon is unsigned yet.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.9). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.9). 

Përmirësim Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.9). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.8). 

Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

I PAPARE VËLLA

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Excelente

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Exelente

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3). 

Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3). 

Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3). 

Mrekulli Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3). 

Faleminderit Ohodnoceno 4 z 5 hvězdiček

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3). 

Firefox 3. Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.1). 

Përditësim për versionet më të fundit? Ohodnoceno 5 z 5 hvězdiček

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

Tato recenze je pro předchozí verzi doplňku (1.6.3).