Rated 5 out of 5 stars

Ultrafast update... Thanks!!!

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.2).  This user has a previous review of this add-on.

Bra når den virker Rated 3 out of 5 stars

Ikke kompatibel med Thunderbird 24.0. Veldig irriterende når det ikke fungerer med oppdateringer når man mister viktige deler av programmet. Firefox 24.0 ed dett skrevet i og der går den gamle bokmål/nynorsk listen OK

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.2). 

Nesten bra! Rated 4 out of 5 stars

Denne er i utgangspunktet veldig bra. Jeg får imidlertid opp rød understreking/feil litt mer enn jeg skulle ønske.
Noen få eksempler:
Dessvere
Nettopp
Mitt
Imidlertid

Litt irriterende, ellers veldig bra.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.2). 

update for Fx4 needed Rated 5 out of 5 stars

<em:unpack>true</em:unpack> needs to be added to the install.rdf file

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.0). 

Rated 5 out of 5 stars

Great work. Dictionary works well.

Solution for installing on latest Firefox 4 nightlies:
Download the .xpi file (right click "Add to Firefox" button, select Save link as...). Open with 7-zip or your favorite ZIP extraction tool and extract the .aff and .dic files into the Firefox dictionaries folder. (located in the firefox installation folder).

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.0). 

Veldig bra! Rated 5 out of 5 stars

Kjempe bra! anbefalt. Den hjelper når en bruker webmai...l

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.0). 

virker ikke Rated 1 out of 5 stars

Får ikke denne til å virke med 3.0.4. ser at dere må få denne til å virke med 3.6. hvor finner jeg denne versjonen?

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.1). 

Rated 4 out of 5 stars

kjempe bra addon, men trenger å bli oppdatert til å støtte 3.6, og kanskje også 3.7.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.1). 

Rated 5 out of 5 stars

Tusen takk for denne! Funker helt supert!

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.1). 

Rated 4 out of 5 stars

En god ordliste, med noen små mangler nå og da, men det er få, og du kan legge til ord selv også. Er ikke helt sikker på hvordan man får fjernet ord, ettersom man fort kan klikke "Legg til ord i ordliste" om man er litt kjapp på musetastene.

Absolutt å anbefale!

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.0). 

Rated 5 out of 5 stars

Helt super.
Du finner ikke en bedre ordliste noe sted, som er så lett å instalere og hodle oppdatert. Det er jo en add-on fra firefox, så den blir jo automatisk oppdatert.
Husker ikke nå om du må stille inn det eller ikke. Men det er vertfall ikke noe som er vaskelig.
Har brukt den lenge, men ble litt forbanna når firefox opdaterte igjen nå, automatisk, og etter det så virker ikke g-mail sjekkeren min lengre. Så jeg sletta hele firefox og tenkte ikke på at jeg mista alt jeg hadde i firefox, for alle bokmerkene og alle andre ad-ons jeg hadde ble jo borte. Så nå begynner jeg fra starten igjen.
Prøver huske de fleste jeg hadde.

Kjempe genial add-on, og gir den 5 stjerner.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.0). 

Rated 5 out of 5 stars

Fungerer helt utmerket ;)

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (2.0.10.0).