Update? Rated 5 out of 5 stars

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.9). 

not signed Rated 4 out of 5 stars

This addon is unsigned yet.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.9). 

Rated 5 out of 5 stars

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.9). 

Përmirësim Rated 5 out of 5 stars

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.9). 

Rated 5 out of 5 stars

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.8). 

Rated 4 out of 5 stars

I PAPARE VËLLA

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

Excelente

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

Exelente

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3). 

Rated 4 out of 5 stars

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3). 

Mrekulli Rated 5 out of 5 stars

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3). 

Faleminderit Rated 4 out of 5 stars

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3). 

Firefox 3. Rated 5 out of 5 stars

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.1). 

Përditësim për versionet më të fundit? Rated 5 out of 5 stars

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

Dié resensie is oor 'n vorige weergawe van dié byvoeging (1.6.3).