Update? Noté 5 sur 5 étoiles

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.9). 

not signed Noté 4 sur 5 étoiles

This addon is unsigned yet.

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.9). 

Noté 5 sur 5 étoiles

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.9). 

Përmirësim Noté 5 sur 5 étoiles

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.9). 

Noté 5 sur 5 étoiles

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.8). 

Noté 4 sur 5 étoiles

I PAPARE VËLLA

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3). 

Noté 5 sur 5 étoiles

Excelente

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3). 

Noté 5 sur 5 étoiles

Exelente

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3). 

Noté 4 sur 5 étoiles

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3). 

Noté 5 sur 5 étoiles

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3). 

Mrekulli Noté 5 sur 5 étoiles

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3). 

Faleminderit Noté 4 sur 5 étoiles

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3). 

Firefox 3. Noté 5 sur 5 étoiles

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.1). 

Përditësim për versionet më të fundit? Noté 5 sur 5 étoiles

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

Cette critique concerne une version précédente du module (1.6.3).