Rated 5 out of 5 stars

Drobna prośba do autora; addon powinien znajdować się w kategorii Dictionaries, a nie w Extensions. Poza tym 5 gwiazdek :)

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Niech będzie chwała i cześć i uwielbienie.. :) Rated 5 out of 5 stars

@Agnieszkaaaa - dzięki ci stokrotne nadobna niewiasto, to działa!

:))

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621).  This user has 2 previous reviews of this add-on.

"Zainstaluj mimo wszystko" i po kłopocie! :) Rated 5 out of 5 stars

Do wszystkich tych, którzy czekają na najnowszą wersję (w tym momencie 29.0). Musicie kliknąć w "Zainstaluj" a jak pojawi się informacja, że ten dodatek nie jest kompatybilny z zainstalowanym Firefoksem, klikacie "ZAINSTALUJ MIMO WSZYSTKO". Czekacie chwilkę aż się zainstaluje, potem trzeba tradycyjnie przeładować Firefoksa... et voila :D cieszycie się poprawną polszczyzną w ulubionej przeglądarce.

Przynajmniej u mnie to działa. :)

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Raczej nie ocena, a prośba/pytanie Rated 5 out of 5 stars

Kiedy pojawi się wersja dla Firefoxa 28.0? :-)
Dodatek ważny dla każdego, kto szanuje język polski.

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Permit Polish dictionary in new Thunderbird versions Rated 4 out of 5 stars

The review by Maciej Józefiak on 2013-01-23 was bang on.Just do as he says: Download the file, use 7Zip or another archive program to update the file as he describes. Although this is flying blind, it worked perfectly in Thunderbird 17.0.8.John, Ontario, Canada

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Rated 5 out of 5 stars

Działa, a wielu ludziom się to bardzo przyda, bo pisać nie potrafią w ojczystym języku nawet. Polecam

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Jak zainstalować na Seamonkey 2.17.1? Rated 4 out of 5 stars

Jak zaistalować ten słownik w Seamonkey 2.17.1?
Automatyczna instalacja twierdzi, że z tą wersją nie działa.
Na innym komputerze działa z tą wersją, ale tam zaistalowałem go już dawno, kiedy jeszcze aktualną wersją Seamonkey było 2.07.

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621).  This user has a previous review of this add-on.

Trick nie dziala Rated 5 out of 5 stars

Bardzo bym chcial ten slownik zainstalowac, ale nie moge. Mimo ze zmieniam ten version na wyzszy i pakuje to do zipa to nie moge jej zaisntalwoac bo mi pisze ze jest plik uszkodzony.

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Rated 4 out of 5 stars

Dobry dodatek.
Mały tip dla nowszych wersji Thunderbirda:
- Ściągnij plik na dysk i otwórz go za pomocą np. WinRAR.
- Edytuj plik install.rdf
- zmień znacznik "<em:maxVersion>7.0a1" na cokolwiek większego np "<em:maxVersion>199"
- spakuj plik spowrotem do paczki
- zainstaluj dodatek z pliku
- działa :)

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Świetna robota Rated 5 out of 5 stars

Doskonały i użyteczny dodatek do FF, instaluję go natychmiast po pierwszym uruchomieniu. Podziękowania dla ekipy aviarów za doskonałą i solidną pracę, oraz za poświęcany czas przy "lokalizowaniu" innych projektów open source.

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Rated 5 out of 5 stars

Czy można jakoś edytować podpowiedzi? Kiedy napiszę "Mozna" to zamiast podpowiedzi "Można" dostaję "Moszna" :) Jest to lekko irytujące :)

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

14.0.1 wersja EN Rated 5 out of 5 stars

Witam,
czy będzie dostępna wersja słownika dla najnowszego release'u FF w wersji angielskiej?

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

Thunderbird 7.0 Rated 5 out of 5 stars

Będzie wersja kompatybilna z Thunderbird 7.0?

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110621). 

FF5 Rated 5 out of 5 stars

Mój ulubiony dodatek do FF :) Dziękuję całemu zespołowi. Czy są już jakieś plany udostępnienia dodatku dla wersji 5?

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110211). 

Aktualna wersja działa z 5.0, podniosłem jej dzisiaj maxVersion. Ponadto przesłałem dziś nowszą wersję zgodną z 5.0, aurorą i central, która pojawi się tutaj, jak tylko zostanie zaakceptowana przez AMO.

Rated 5 out of 5 stars

Jestem bardzo zadowolony z tego dodatku. Ułatwia pisanie :)

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20110211). 

Rated 5 out of 5 stars

@by hexen on July 7, 2010
Wystarczy wyedytować plik install.rdf i działa. Ja tam wstawiłem 4.1 na wszelki wypadek :)

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20100911). 

Rated 5 out of 5 stars

Na Mac Os X i FF 3.6.6 działa rewelacyjnie. Dzięki za Waszą inicjatywę! Tylko tak dalej! ;) Ps. Również nie rozumiem, skąd tu nagle tak niskie noty... Pzdr!

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20100405). 

Rated 5 out of 5 stars

Co z wersją Firefox 4? ;)

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20100405). 

Wersja dla 4.0b5 wkrótce

Właśnie przesłałem do AMO wersję zgodną z 4.0b6pre, powinna się pojawić lada moment.

Przypominam tylko, że jeśli używacie oficjalnych wydań polskich Firefoksa (w tym wersji beta), to słownik z tego dodatku macie domyślnie w przeglądarce i nie ma potrzeby go osobno instalować. :)

Rated 5 out of 5 stars

Swietna robota, szczerze nie rozumiem dlaczego ktokolwiek ocenia ponizej 5ciu gwiazdek. Dzieki!

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20091103). 

Debian amd64 Rated 4 out of 5 stars

It just works under GNU/Linux Debian amd64 system. Pure 64bit w/o 32bit Linux emulation! Thanks.

This review is for a previous version of the add-on (1.0.20091103).