Puntuado con 5 de 5 estrellas

Браво,единствено исправно решение,
Поздрав

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.2). 

НАДГРАДБА Puntuado con 5 de 5 estrellas

Со оглед на големината на проектот, убаво би било да се остави поштенска адреса, на која сите би можеле да испраќаат предлог македонски зборови кои не се вклучени во базата.... а верувајте ги има и тоа многу. Или пак, уште подобар начин е кога лицето ќе внесе некој збор во локалната база на проверувачот на правописни грешки, истиот збор да се внесува и во предлог база на зборови, кои после нивното официјално одобрување, би станале дел од главната база на зборови. На тој начин, би можело да се изврши солидна надградба на базата, која може да биде највалидна во оваа област во Македонија.Поздрав од Игор Крстески

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.2). 

Puntuado con 5 de 5 estrellas

Баш е супер додатоков и корисен затоа што нема Македонски јазичен пакет за проверка на правопис. ФАЛА!

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.1).