Update? Puntuado con 5 de 5 estrellas

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.9). 

not signed Puntuado con 4 de 5 estrellas

This addon is unsigned yet.

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.9). 

Puntuado con 5 de 5 estrellas

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.9). 

Përmirësim Puntuado con 5 de 5 estrellas

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.9). 

Puntuado con 5 de 5 estrellas

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.8). 

Puntuado con 4 de 5 estrellas

I PAPARE VËLLA

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3). 

Puntuado con 5 de 5 estrellas

Excelente

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3). 

Puntuado con 5 de 5 estrellas

Exelente

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3). 

Puntuado con 4 de 5 estrellas

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3). 

Puntuado con 5 de 5 estrellas

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3). 

Mrekulli Puntuado con 5 de 5 estrellas

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3). 

Faleminderit Puntuado con 4 de 5 estrellas

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3). 

Firefox 3. Puntuado con 5 de 5 estrellas

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.1). 

Përditësim për versionet më të fundit? Puntuado con 5 de 5 estrellas

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

Esta valoración es de una versión anterior del complemento (1.6.3).